Wednesday, April 6, 2011

NOU! CURSA DIRECTA CANADA-ROMANIA!‏

In urma lobby-ului intens la nivel ministerial, s-a semnat acordul pentru lansarea zborurilor directe intre Canada si Romania!
 
Va prezentam oferta speciala, valabila numai 24 ore pentru un bilet cu pret redus la zborul inaugural al rutei!
 
Zborurile vor fi directe (fara escala) cu plecare din Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver si Quebec cu urmatoarele 4 destinatii:
 
- Bailesti – In avion stewardesele va ofera meniu special ciorba de stevie, ostropel fara pui si garnitura de praz. Instructajul cu privire la situatiile de urgenta se va face pe ritm de hora de mina. Se ofera posibilitatea de a face strigaturi de genul:
Avion pasare sura
Du-ma drept in batatura
Sa joc hora cit mai mare
La fiecare-aterizare!
La cerere se ofera zaibar din rezervele speciale "Nea Marin n-a fost miliardar" si tuica "Ochii lui Dobrin"
 
- Vintu de Sus cu optiune Apoldu de Jos (sau invers) – meniu special cas framintat, cartofi razaliti, cu palinca rece si o feliuta de slana. In loc de ceapa luati de la vecinii care coboara la Bailesti niste praz. La sosirea stewardesei cu palinca toti ardelenii vor cinta hotarit:
Ia uitati-va feciori
La poale cu coltisori
Iar doamnele vor raspunde
Fix numai va uitati
Nu puteti sa le jucati
 
- Voronet – din ratiuni ecologice, pentru a nu strica celebrul "Albastru de Voronet" se va ateriza la Humulesti in hohote sanatoase de ris.
Pe durata zborului, dupa renumitele pirjoale moldovenesti, curechi murate si un pahar gras de Cotnari nu mai vedem niciun trandafir moldovenesc pentru ca am mincat prea mult si acum dormim. La ghiseul vamal de la Humulesti, in lipsa ultraperformantelor scanere pasagerii vor da testul "Joaca pisicilor cu motoceii" nivelurile I, II si III
 
- Isaccea – cursa aeriana de Isaccea va purta numele "Mila 23" si la bordul aeronavei se va servi peste zglobiu si placinta dobrogeana cu iaurt de bivolita;  mentiune – atentie la apa, este ori de Mare ori de Dunare!
Calatorii cu destinatia Isaccea vor tine in avion prelegerea pe teme de agricultura
Nu cresc vara buruieni
Unde joaca dobrogeni
Pentru informatii suplimentare detaliate va trebui sa accesati site-ul geamparaleledenamparalele.com
La cerere oferim si rezervare lotca in configuratia dubla, tripla sau single
 
La bordul aeronavei OriEJetOriNuEJet vor rula pe sarite si fara nicio ordine urmatoarele filme: Stefan cel Mare/ Nea Marin Miliardar / Profetul Aurul si Ardelenii / Eu, Tu si Ovidiu intercalate cu ceardasuri mp3 si dansurile cu panglici bandertanz
 
NOTA EXTREM DE IMPORTANTA: la efectuarea formalitatilor de check-in nu se verifica pasapoartele dar, in functie de destinatie vi se va cere recitati/cintati prima strofa din:
M-a  facut muica oltean
Trandafir de la Moldova
Geamparalele
Ia uitati-va feciori
 
Rezervarile se fac automat iar plata biletelor se face cu card  de credit:
CobilitaClassic
ClopExpress
BunditaCard
NavodGold
 
VA DORIM CALATORIE PLACUTA!
Acesta a fost Buletinul de Calatorie Special din 1 Aprilie J

No comments: