Thursday, January 24, 2013

Lista activitati anti-depresie

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cîti soferi franeaza brusc în fata voastra!
2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica « scopul folosirii banilor » scrieti « pentru marijuana ».
... 4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis
5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti « apa plata dietetica ».
6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am castigat! »
8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »
9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!
10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!

Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie.

4 comments:

salmi said...

:))) Multumesc pentru portia de ras!

Elena Mihail said...

:))) tare rau ...thx♥

Elena Mihail said...

Deci :))) ieri o tai pe Banwell catre EC Row si dupa benzinarie prima strada la stanga ...cin' sa fie , cin' sa fie ...politia . Io regulamentar cu vreoo 55 pe limita de 50 conform normelor canadiene :))) . Instintictiv piciorul a "tresarit" de pe acceleratie :))) si in secunda doi radeam de una singura in masina amintindu-mi de postarea ta ! >3

MMA said...

Acolo am luat eu amenda in ianuarie acum doi ani. Numai ca eu veneam de pe EC Row si aveam viteza 82 cand am trecut pe langa ei. Nici nu stiam ca sant politisti, ca erau intr-o masina neagra obisnuita, pana cand mi-au bagat girofarurile. Palmeto se numeste strada aia. De atunci merg regulamentar pe Banwell.